tisdag 4 november 2014

Blomsterlandet


Idag var jag in till Blomsterlandet... Åh, herregud vad mycket fint de har... jag hade gärna köpt på mig ALLT! Har varit ute efter några blommor för att fylla ut det tomma & tråkiga vardagsrumsfönstret lite grann..

Nog för att det ser tråkigt ut på bilden, men jag kan tala om att det är ÄNNU värre i verkligheten... vi har inga gardiner och inte ens någon gardinstång är köpt! ;-)
 Jaa, det kan ju inte blir värre i alla fall...

 Det är inte bara vardagsrummet som har tråkiga fönster... Hallfönstret ser också helt öde ut. Fönstret  är även det första man ser när man kommer in, så det får ju gärna vara lite inbjudande.. Men det är det verkligen inte!
Där står statyer som jag inte ens vet om jag gillar.... En lampa som ser väldigt tråkig ut men har ett väldigt mysigt sken! Ett ljusgrått hjärta.. som bara står där och ser helt fel ut!
Nu finns det två nyköpta krukor med blommor som jag blev lite kär i! ;-) Färgerna var så himla fina ihop med krukorna, så nu vet jag inte ens om jag vill ha dessa i den tråkiga och ''kalla'' hallen, som är lite ljust grå/blå... Nu vill jag nästan ha det i sovrummet, där man får ett lugn av den gröna väggen och alla möbler i ek.... De skulle passa mycket bättre därinne.

Får nog fundera vidare ett tag...6 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Hit hittade jag via ljuvamagnolia:)
  Tänk vad lite gröna blommor gör ja! Och jag ska till blomsterlandet i helgen så kul att höra att där fanns massor av fina blommor och saker:)
  Kram fredrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag hittade din blogg i helgen och har kikat in men bara via mobilen och vet inte riktigt hur man kommenterar via den.. ;-) Men nu så, nu är jag vid datorn. :-) Ja du, ta med dig tjocka plånboken säger jag bara, ha, ha.. Det var nog tur att jag hade lillasystern i vagnen igår och inte fick med mig så mycket!

   Radera
 2. Hej där!
  De där krukorna har jag med kikat på, de är så fina!
  Tycker de där figurerna var lite coola med :)
  Jag vet att man vill ha allt klart på en gång, men ibland blir det ändå lite bättre om man låter det bero lite och då får man det verkligen som man vill ha det.
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är superfina! De fanns nå brickor också, och även en större kruka. Det lustiga är att jag trodde figurerna försvunnit i flytten, eller inte försvunnit men hamnat i någon låda som skulle vara i källaren. Men så hittade jag på dem.. så kanske är de meningen att de ska stå där i alla fall? :-) Tålamod är väl inte min starkaste sida direkt.. men tror den blivit aningen bättre.. ;-)

   Radera
 3. Hej!
  Älskar de där koppriga krukorna, sååå sugen på dem! Måste oxå till Blomsterlandet, de rear ut grejer som jag vill plantera, men det här med tiden vet du..
  Ta det lugnt och känn efter lite på hur du vill ha det i fönstren osv. Vad jag förstår har ni nyss flyttat? Allt kan inte hända på en gång, ta dig tid att kika runt på nätet och i tidningarm klipp ur och spara bilder som inspirerar dig och spara pengar till det du verkligen vill ha.
  Jag är ofta ivrig och då kan det hända att det blir felköp som man sedan ångrar..

  Ha en fortsatt fin dag och tusen tack för alla fin hälsingar hos mig!
  Kram Catta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Renoveringshuset7 november 2014 10:29

   Ja, precis.. vi har bott här 1 månad bara.. :-) Åh, vad ska du plantera för skoj? Rea är aldrig fel.. ;-) Känner igen det där med felköp, och så får man åka och lämna tillbaka, eller byta till något annat.

   Radera