tisdag 4 april 2017

Februari och Mars retroaktivt ;-)Alltså.... Känslan, när man skrivit ett låångt inlägg som plötsligt försvinner....
Då blir man inte glad, inte det minsta! :-(

*
*
*
FEBRUARI:
Lillasyster fyller 3 år.

  Kalaset blir dock inte som vi tänkt, eftersom min underbara morfar två dagar tidigare lägger sig på kvällen som vanligt, för att inte vakna igen. Tragiskt och så oväntat, men det absolut bästa sättet att avsluta sitt liv på. ♥ ♥ ♥

Mina ärtskott har växt upp, men eftersom katten är där och äter ligger de nu i kylskåpet med kruka och allt, och har nu stannat i växten... ;-)

Solen börjar titta fram!
Jag får syn på en stor istapp i slutet av Februari när jag är ute och jobbar.

Bambi kommer på besök.

*
*
*
 
MARS:
 
Mina penséer börjar växa på sig, och är nu höga och rangliga och måste verkligen få sig en omplantering - vilket de fått nu och står ute i växthuset och trivs bra.
Lillasyster vill ha örhängen precis som mamma.. så hon letar på klistermärken, delar dem i två, och sätter dem på öronen! ;-)
Vi sår nya frön: vattenmelon och majs ska det bli. De växer snabbt, men tyvärr har melonplantorna dött efter omplanteringen där de hamnade i ett mörkare rum för att få plats.
*
*
*

Begravning.
En jobbig dag, grät ingenting. Kände mig bara tom.. Har gråtit en massa före och efter, men jag kan fortfarande inte fatta att han är borta för alltid!

Slutade tidigare en Onsdag, som också var min och Pappans 16-årsdag. Vi åt ute, sedan satte jag mig i solen på altanen och läste en tidning. Lite kvalitétstid innan det var dags att hämta barnen och Pappan åker på sitt eftermiddagsskift.

En annan solig dag hade barnen en kompis här. Mellisen åt vi ute, sedan lekte de ute hela dagen och jag passade på att bygga ihop pallkragarna till växthuset. Passade perfekt!
                                              De tre små busfröna fick måla på varsin stenplatta.
 
*
*
*

Förra veckan var stressig.. Läkarbesök, biobesök med mamma (vi såg ''Skönheten & Odjuret'', helt okej men jag föredrar Disneys tecknade..) ;-) .. Frisören skulle ljusa upp håret lite. Det tog 1,5 timme extra för tydligen har jag väldigt mycket hår! ;-)
 Före här ovan...
...och efter! Lite jämnare i färgen. Blev supernöjd!

Tid med sjukgymnast som gjort nya övningar till mig att göra i den nybyggda varmvattenbassängen. Det var riktigt härligt där i vattnet, tungt och jobbigt, men härligt! Fackmöte på jobbet som tog över 2 timmar - men jag vann en biobiljett i utlottningen!, barnkalas och "riktigt" kalas för storebror som nu är 8 år!
En lycklig 8-åring ska få åka med sin mamma och mormor till Ge-kås även detta år! Han fick även ett nytt skrivbord + stol, lite böcker och såklart; Pokémon!! ;-)
Vackra Dalälven ♥ på vägen hem från frisören.
 
*
*
*

Jag har en del denna vecka också, men har faktiskt avbokat ett besök. Behöver en paus, känner mig stressad när jag nu äntligen börjat känna mig lite bättre. Inte bra. Vill inte gå in i väggen en gång till... 

*
*
*
 
Nu är det dags att åka iväg till min ''vattengympa'', eller vad man kan kalla det.  Avslappnande, men fy 17 vad ont jag har efteråt!! Förra veckan kunde jag knappt gå och somnade 18:30 på soffan...... ;-)

                            Ha det så bra alla.... Kram!


3 kommentarer:

 1. Jag har varje vår en liten period med lite deppiga inslag. Stress, krav på mig själv och mycket som jag vill göra men inte riktigt orkar. Just nu är det så och jag får bromsa mig själv och lära mig att säga nej när inte orken räcker till. Svårt men viktig, vill inte gå in i den berömda väggen!
  Ha en fin vecka!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror nog det är för alla krav man ställer på sig själv nuförtiden, tror du inte? Man ska vara överallt och räcka till överallt.. Känns det bättre för dig nu, efter ledighet?

   Kram Therese

   Radera
 2. Your blog was absolutely fantastic!
  Great deal of great information & this can be useful some or maybe the other way.
  Keep updating your blog,anticipating to get more detailed contents.
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera