torsdag 14 januari 2016

Blommor och frökapslar

 Hej på er!!

Nu verkar det äntligen som att vi är friska! Barnen var till förskola och dagis idag och Pappan åter på jobbet. Jag har sådan värk i ryggen, troligtvis efter febern och för att man legat ner så mycket. Ska testa att jobba imorgon, får se hur det går. Har en läkartid, sedan länge, inbokad imorgon så jag ska be honom lyssna på lungorna.

I höstas beställde jag två posters, men ville inte sätta upp de när det snart var dags för julpynt för då vill man nu ha julsaker.. :-) Men idag kom de ÄNTLIGEN upp! Ramarna är enkla men snygga, en nyhet från IKEA.

Älskar de dova färgerna i tavlorna, passar bra in i alla våra rum - utom köket kanske, ha ha.. ;-) Ska ta bättre bilder i dagsljus så ni får se bättre.
Innan satt en annan tavla ovanför soffan, den fick fylla ut en tom plats i vardagsrummet.
Köket fick också lite nytt, den har legat i garderoben ett tag, men inte sedan höstas  i alla fall.... ;-) Mycket bättre ljus än den gamla lampan, på bild nr 2, som drog åt sig minsta lilla dammkorn...
Här får ni en bild på vårt otroligt snygga kök, med liten blick in i vardagsrummet... ;-)
Jaaa, när vi väl renoverar det kan det ju bara bli bättre, eller hur? :-)

God natt på er!!

2 kommentarer:

  1. Tavlorna blev mycket fina. Jag tycker ert kök är väldigt charmigt! :-) Vi har kvar träboaseringen runt i köket och har börjat förändra men behåller den. Väggarna ovanför fick vit färg och köksluckorna målades i färgen socker under senhösten/tidig vinter. Det blev stor skillnad. Och boasering blev riktigt fin till. Nu ska eventuellt nytt kakel och bänkskivor skaffas. Fin helg till er och härligt att ni alla nu är friska.

    SvaraRadera
  2. Jag skulle vilja måla panelen vit, men då framhävs den brunblommiga tapeten ännu mer.. ha, ha! Blev jättenöjd med tavlorna, älskar motiven!! Jodå, visst hostar och snorar vi ;-) men ingen har feber i alla fall! :-)

    Kraam

    SvaraRadera