tisdag 8 december 2015

Gammalt blir nytt

Hej!

Nu var det länge sedan jag skrev något igen... Jag läser alla era bloggar via mobilen, men vet inte hur man kommenterar med min stenåldersmobil, och hinner sällan sitta vid datorn.. Men så kan det gå när man jobbar mer än man är hemma - det är så det känns i alla fall. Träffar sambo och barn typ 2 timmar/dag.... inte så roligt. Är hemma på lunch just nu..

Nästa år ska jag gå ner i tid till 80% och det ska bli sååå himla skönt!!!! Barnen är bara små en gång! ♥

Här hemma har det faktiskt hänt lite renovering.. :-) Eller nja.. vi har bytt litet fönster, altandörr och ytterdörr! Vilken skillnad det blev - som ett nytt hus.. och varmare! ;-) Nu slipper man en massa drag från fönster och dörrar!
Tyvärr dåliga bilder, och entrén är väl inte den vackraste..... Men nu är det dörren nu ska titta på, ha ha! Hallen känns mycket större på insidan, kanske kan det vara för att det är vitt istället för trä? En innerdörr försvann också, det gör säkert mycket det också.

Dottern har äntligen fått upp lite hyllor i sitt rum. Hjärtat har hon målat själv! :-) ♥

Och så har vi såklart julpyntat! Det gjorde jag helgen innan 1:a advent! :-)
 
 Inte långt kvar till Lucia nu, och sen är det Julafton... jisses vad tiden går fort!

Ha en bra Tisdag alla!


6 kommentarer:

 1. Åå, jag är precis likadan! Kan aldrig vänta till första advent med julpyntningen haha. Det brukar smyga sig fram lite i taget veckan innan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så känner nog fler.. :-) Själv börjar jag tröttna på julpyntet nu.. ;-)

   Radera
 2. Så fint tänkt att barnen är bara små en gång. Så gjordes här med... Och det var guld värt! Resultatet av att umgås mycket med sina barn brukar visa sig sedan när de blir större. :-) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är precis det jag hoppas på.. 3 arbetsdagar kvar på 100%... :-)

   Radera
 3. Vilken skillnad det blev. Jättefint :)

  SvaraRadera