måndag 28 december 2015

Och så kom snön...

Go kväll!

ÄNTLIGEN har snön kommit hit till Mälardals området.. Som vi har längtat!
Det var väl på tiden, eller hur?
Hoppas alla haft en trevlig Julhelg!

Det har vi haft, massa mat, stress och spänning... ;-)
Köpte den för sent... Hoppas den blommar till Nyår istället!
 
Tomten kom med en massa paket, mest till barnen men även till oss vuxna. Faktiskt så skriver jag på en just nu.... och NU åker skäms-mössan på, men jag vet faktiskt inte vad den heter... ha, ha. Storebror säger 'lärplatta' för så säger de på förskolan. Det är i alla fall en platt sak man skriver på, som en dator men inte en laptop.... :-) Jag är ovan, oteknisk och minnet är fruktansvärt dåligt... Jag hoppas ni ser på bilden vad det är (flottig är den också!)... ;-)
Pappans bästa julklapp vet jag inte vad det var faktiskt.. men detta var Storebrors och Lillasysters. Hon är så söt, går in på sitt rum, pekar på cd-spelaren och säger antingen 'kakka' (lilla snigel akta dig), 'binka' (blinka lilla stjärna), eller 'spina'  (imse vimse spindel). Alltså.. hon är ju så söt så man smälter!!! Storebror också så klart... men han pratar ju riktigt! ;-)
 
Och DÄR satte jag mig vid datorn igen, den riktiga som jag vet vad den heter, annars skulle jag fått sitta halva natten... Måste lära mig att skriva på den där saken... ;-)

Har ni fyndat något på Reorna?

Jag har köpt lite byxor till vår långa, smala Storebror... han brås på mig, ingen tvekan om saken - lång, smal och inga höfter så byxorna ramlar av, ha ha. Han har ett par från PO.P sedan innan som sitter superbra, så nu har jag köpt ett par likadana + ett par svarta!

Jag shoppade lite idag på förmiddagen, i vår lilla söta affär med blommor och inredning - dyr, men det gäller väl att gynna de få butiker som finns kvar här hemma. Och när det är Rea är det ju extra roligt.. ;-)
Jag var ute efter de söta krukorna, men att det sedan var söta små blommor i gjorde det ju ännu lite bättre. Jag shoppade lite annat också som ni får se på plats längre fram, när julpyntet ska bort. Men nu längtar jag inte riktigt lika mycket efter att få bort Julen, nu när snön är här... ;-)
Sist men inte minst måste jag visa vad som fanns på vårt julbord med jobbet (vi hade två, men på det 2:a som vi var på)...
Är det någon som ätit detta? Vad tyckte ni??

Jag är så feg och vågade inte prova, men de som testade sa att de inte smakade något speciellt... kanske lite som rostbiff.

Sådär... nu är det snart dags att sova!
Godnatt på Er! ♥

8 kommentarer:

 1. Ha Ha! jag tror det heter Ipad. Lärplatta säger vi på förskolan helt rätt. Har inte smakat det där tror jag om det inte är tjälknöl..Det liknar det. Ha det fint Kraaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjälknöl... det måste jag googla på! :-) Om jag förstår min sambo rätt heter det IPad om märket är Apple, och har Windows. Detta är en Android-nånting... Äh, man kan skriva på den iaf! ;-)

   Radera
 2. Padda säger vi nog här hemma, som kommer från Ipad. Men jag vet inte, det är ju själva märket...Surfplatta kanske?

  Önskar dig en god fortsättning och gott slut!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Surfplatta tror jag också.. :-) Tack, och detsamma till dig!!

   Kram Therese

   Radera
 3. ÅHHHH vilka vintermysiga foton först där :) Jag önskar dig ett Riktigt Gott Nytt År och God fortsättning!

  Idag visar jag mitt nya kök och stolar på bloggen:)

  LOVE Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja nu är det härligt ute! :-) God fortsättning till dig också!

   Radera
 4. Så makalöst vackert ni har det med all snö!
  Här är barmark så långt ögat kan nå...
  Gott Nytt 2016!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir så ljust och vackert! Men nu läste jag att ni också fått lite vitt - kan dock inte kommentera hos dig?! ''Error'' dyker upp hela tiden.

   Radera