söndag 7 juni 2015

Lite ytligt

Godmorgon!

När jag var till Ullared förra helgen köpte jag lite "ytliga" saker. Åldersnojjig som jag är har jag nu börjat sminka mig innan jag åker till jobbet, bara mascara dock men jag tycker man ser mycket piggare ut. Köpte en ny ekologisk mascara, och den är sååå bra!

Naglarna vill jag gärna ha fina, så jag har köpt ett nytt nagellack som förhoppningsvis gör de starkare. Slår lätt i de på jobbet, så då är det bra om de inte går av.

En kräm fick följa med hem också! Snigelslem sägs göra mirakel för huden och om man har ärr, finnar, eller liknande. Någon som provat och märker skillnad? :-) Har bara använt det 3 gånger så jag ser tyvärr ingen skillnad än.. ;-)
Läs mer HÄR!

Frisören som klippte mig hade i en olja som luktade såå himla gott! Den är bra för att få ner de små "babyhåren" som gärna vill komma fram när man fönat det. Beställde ett i måndags och efter duschen idag gjorde jag enligt frisören. Än så länge har det inte dykt upp några babyfjun iaf! :-)

Hittills har jag haft luggen uppsatt, men efter duschen igår kväll så lät jag den vara. Gick in i tv-rummet där Storebror satt och väntade på Gladiatorerna. Han tittade på mig, tittade bort och tittade sedan igen och såg lite rädd ut... "Hej, vad heter du?". Då började jag gapskratta och sa att det är ju JAG, Mamma!! Då flinade han och sa att jag såg ut som en tant.... Hmm, tack för den liksom... ;-)
 Har börjat prenumerera på två tidningar, får se om de är ''något att ha''.
Vilka tidningar läser Ni?
 Hoppas ni haft en bra vecka och en ännu bättre helg! :-) Äntligen börjar det bli lite bättre väder ute! I Fredags tog jag ut lite timmar på jobbet och slutade 13:30 - det var så härligt sommarväder plus att det var karneval i min gamla hemstad. Storebror åkte massor med karuseller tillsammans med mormor. Även jag som är åksjuk och höjdrädd åkte ett litet tåg med båda barnen! Men det gick såå sakta, så den karusellen skulle nog vem som helst klarat av! ;-)

Idag fyller barnens syssling/tremänning/småkusin år (vad säger Ni??) så då blir det kalas i deras stuga.
Hoppas på fint väder.. än så länge ser det soligt ut - men blåsigt.

Det händer en del i  trädgårdslandet, så himla kul! Ni får se om ett tag när det varit lite mer sol ute. Lite syrener får ni se nu i alla fall. De mörklila är min favorit, vilken har Ni?
 Trevlig Söndag!!

1 kommentar:

  1. Snigelsalva har jag inte testat, låter lite äckligt. Fniss! Jag har haft allt om trädgård och prenumererar just nu bara på allt i hemmet. Har nog testat de flesta inredningstidningar som finns. Kraaam Pia

    SvaraRadera