söndag 31 maj 2015

Shopping i Ullared

Godmorgon Söndag!

Grattis till alla Mammor på
Mors Dag idag!


Natten mellan Torsdag och fredag var det äntligen dags! En resa som varit bokad sedan 2014. Men det var på håret vill jag lova.... I onsdags fick min mamma reda på att hon skulle få ledigt! Över ett halvår ska det väl för 17 inte behöva ta??!

Ja, ja.. vi kom ju iväg i alla fall. Ned mot Ullared för att shoppa loss på Ge-Kås! Har Ni varit där? Vad tycker Ni? Jag älskar att åka dit! Vilket är konstigt eftersom jag hatar trånga utrymmen, och där kan man verkligen få klaustrofobi vill jag lova! Men det var så himla lugnt och skönt - väldigt lite folk för att vara vid löning och skolavslut. Fast inte mig emot.. ;-)
 
Slog nytt shopping-rekord! Har aldrig varit i närheten av denna summa förut, brukar ligga på hälften om ens det. Fick dåligt samvete där jag stod i kön.. Tänker på alla som inte har något alls. Behöver jag verkligen alla dessa saker?! Brukar Ni känna så?

Dock så behöver barnen nya kläder inför hösten och dagis/förskoleklass-starten. Och faktiskt så köpte jag julklappar också.. Ha, ha.. mitt i sommaren typ! :-)
 
Något jag verkligen behövde var att klippa mig! Hon klippte bort nästan 2 dm, på det kortaste stället! Sen klippte jag luggen kort - tänk att jag vågade - och där rök nog minst 2 dm utöver det andra! ;-) Har nog aldrig haft så mjukt och lent hår någon gång! Jag kan inte sluta ta på det, ha ha! Måste ringa och fråga hon som klippte mig vad hon hade i där på slutet.. :-)
Vi åkte en annan väg än vi har gjort tidigare gånger, och denna var underbar! Särskilt på vägen hem, när solen var på väg ner... Ibland undrar jag varför man åker utomlands till andra länder, när det finns så himla mycket vackert här hemma i Sverige?!

6 kommentarer:

 1. Nej, jag har faktiskt aldig varit på Ge-Kås, men jag kan förstå att det är praktiskt när man har småbarn. Annars går det åt en hel del plastbackar av den typen du har i vagnen. Jättebra att odla i om man gör några hål i lock och botten, fast de finns på det blåvita varuhuset också:-)
  Önskar dig fin Mors dag
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra idé, det där med att så i backar! :-) Vi har dock kläder i våra.. ;-) Ja, ytterkläder är väldigt billigt - schampon, tvättmedel och sånt är lika billigt på Rusta, ÖoB.. så det brukar jag inte köpa.

   Radera
 2. Hejsan!
  Jag har inte varit på Ge-Kås men däremot på Thuns Outlet vid Faringe station förbi Almunge i Uppsala. Nu är inte Thuns i närheten i storlek av Ge-Kås men bra priser har de på massor av märkesvaror och kan rekommenderas .
  Hoppas solen skiner hos dig i dag på mors dag och grattis till dig också =)
  Kramen Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Synd att jag inte visste det när vi nyligen var till Uppsala.. ;-) Får komma ihåg det till nästa gång!

   Radera
 3. Jag har varit där en gång (ca 120 mil från mig... ) när jag var i närheten. Men jag hittar sällan något jag vill ha när jag är på affärer... Men visst är det roligt att åka på en tur så där!!!
  Ett stort tack för dina rara ord i min sorg. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. 120 mil?? Jag som tycker våra 40 är långt, och då är det bara en 3:e del.. ha, ha! ;-)

   Radera