tisdag 7 april 2015

Lite penséer

Go´kväll!

Vet inte hur det är för er andra, men vi har haft strålande sol heela dagen. Varmt & skönt är det också! Tycker det är så svårt att klä sig.. jag vill ju svettas in våren - men frågan är bara hur svettig man ska bli.. ;-) Imorgon får det bli lite tunnare kläder, det ska bli ännu varmare här då!

Idag har jag köpt penséer och lite blomfrön (som sonen fick välja) som jag tänkt sätta imorgon. Jag längtar redan tills jag vaknar imorgon, och får gå ut och börja arbeta - är man knäpp då...? Fast nu är det lite olika saker som jag ska göra, frågan är bara vad man ska först! ;-)
 Kruka från Bauhaus.

När jag var in på Blomsterlandet visade jag de som jobbar där en bild jag tog på vinbärsbuskarna efter att jag klippt ner de. Frågade här på bloggen om någon visste, och fick tipset att fråga någon som kan. Så nu är det gjort, och svaret blev röta... Så det var bara att gräva upp busken så snart som möjligt innan den smittar vidare.. Tur vi har flera buskar! :-)

Soliga kramar till Er alla!
4 kommentarer:

 1. Så fint det blir:))
  Ha, ha ha... nä, det brukar inte bli så för mig faktiskt ;-)
  Blir helt galen på alla saker, ha ha ha... Hoppas vi får mycket sålt! Det vi däremot behöver här hemma är lampor, men det är så dyr, så jag hoppas få ihop till iaf en ny ,-)
  Ha en fin kväll!
  Så fint du har planterat!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller tummarna att allt blir köpt! :-)

   Kraam Therese

   Radera
 2. Mysigt med vårvärmen. Vad fina penséer du har planterat. kraaaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, penséer och vår hör verkligen ihop! :-)

   Kraam Therese

   Radera