onsdag 29 oktober 2014

Uppe med tuppen

Jag har alltid varit morgonpigg. Då jag jobbar går jag upp 04:45, fast jag börjar jobba 7:05... Jag tycker det är så mysig att vara vaken och har massa tid för sig själv, se ikapp lite serier på tv, osv.

Sedan lillasyster föddes i början på 2014 så har det inte blivit några tidiga morgnar för mig själv - tills idag! :-) Pappan i familjen jobbar förmiddag och började för drygt 30 minuter sedan, storebror sover hos sin mormor. Så nu hoppas jag den lilla damen sover ett tag, ibland kan hon sova länge men oftast vaknar hon kl 7:00.

Hon har förresten fått 2 tänder nu - ÄNTLIGEN! Jag började nästan tro att hon skulle vara tandlös hela livet... ;-) Och varför få EN första tand, när man kan få TVÅ? Jaa, denna lilla dam är inte alls som sin storebror i samma ålder... Detta lilla yrväder är överallt och ingenstans. Snabb som vinden, så det gäller att ha ögonen på vad hon gör... ♥

Hmm.. hade ju tänkt att denna blogg endast skulle handla om huset, men nu blev det lite familjegrejer ändå!

Idag blir FÖRHOPPNINGSVIS badrummet klart! Jihoo! Längtar efter en dusch. Öh, alltså jo jag HAR duschat dessa 4 veckor ;-) men hos barnens farmor & farfar.

Till er som bor i hus:
Vad har ni för bredband/tv?

Vi har Telia, och det är totalt värdelöst! Vi ska byta, men alla vi känner verkar ha olika.. I lägenheten hade vi 100 mb, nu har vi 8 kb, om jag inte är helt fel ute? Vi kan inte spela in några program på boxen, och OM vi hade kunnat så måste vi TITTA på den kanalen man spelar in på - och vad är det för mening att spela in det då?

Näe, nu vill jag ha massa tips!

4 kommentarer:

 1. Morgonstund har guld i mund kunde man också säga. Tycker också om att mjukstarta dagen.
  Vilken lycka med ett färdigt badrum. Man lär sig uppskatta sånt när man fått trixa ett tag. Vi hade vattenläcka för ett antal år sedan och var utan badrum ett halvår. Kom ihåg att det plötsligt blev favoritrummet när det var klart. Kunde sitta på golvvärmen och bara njuta.

  Vi bor på landet och har boxer. Spelar också in på boxer. Det går bra så länge man inte raderar nåt gammalt samtidigt eller fipplar fram och tillbaka.

  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja vi har också fått golvvärme fixat.. och jag som är så frussen lär väl sova där om väder-gubbarna har rätt om den kalla vintern som är på väg.

   Radera
 2. Hej! Vi bor ute på landet och har parabol till tv:n och så ar vi Telia bredband som fungerar bra här. Hoppas ert badrum blir klart så kanske vi får se lite fina bilder därifrån sen.. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart lägger jag upp bilder när det väl är klart. Det blir uppskjutet hela tiden, men jag hoppas verkligen det blir klart nästa vecka.. Då är vi inne på 5:e veckan, fast de sa 3-4... Men det är bara elektrikern kvar som ska fixa sitt... Sen så! :-)

   Radera