fredag 26 januari 2018

Nästan ett halvår senare...


Oj oj, här har jag inte skrivit sedan AUGUSTI! Det var liksom inte meningen med ett uppehåll, det bara blev så... :-) Faktiskt, så har jag inget att skriva om heller.. ha, ha!

Min tanke med denna blogg var att visa före och efterbilder på de renoveringar vi gör i huset och trädgården. Och det har inte hänt något nytt sedan jag skrev senast. Lillasyster har fått ett skrivbord istället för bord + stol, fast det är ju ingen renovering.. ;-)

Just nu är jag sjukskriven och har varit det sedan Oktober -17. Ni som följer mig på instagram kommer kanske ihåg att jag var inlagd på sjukhus i mitten av Oktober... Många prover togs, de funderade på ryggoperation, MS, borrelia... Men proverna/röntgen visade inget av detta. Skönt iofs, men vad är felet då när jag är så bortdomnad i benen och inte kan gå för att det i ena stunden känns som bomull när jag går och i andra stunden känns som att jag går på spikar.

Efter att ha varit inlagd 5 nätter, så var det enda som visade något B12-brist. Vilket jag haft till och från i flera år.... kroppen tar liksom inte åt sig tabletterna. Men om man har långvarig brist så kan man få nervskador, och troligtvis är det det jag har fått i ben, fötter och underarmar. I December fick jag B12-injektioner. Jag kände mig piggare i huvudet men ingen skillnad i domningarna, men de sa att det kan ta tid innan man märker något.... Så det är bara att vänta.

Nu pågår en ny utredning, eftersom jag fått inflammation i SI-lederna.... Jag var till en sjukgymnast för att jag haft ont långt ner i ryggen/rumpan sedan hösten. Han försökte dra lite och känna, men det gick inte eftersom jag är så inflammerad i sakroilialederna/SI-lederna. Han är en privat sjukgymnast, och skrev därför ett brev till min läkare som i sin tur bokade en ny magnetröntgen, denna gång på bäckenet.

Så får vi se vad som händer efter det... Jag vill liksom bara bli frisk, kunna jobba och umgås med min familj och kunna göra hushållssysslor. Inget av det klarar jag av just nu, jag går med kryckor om jag ska någonstans för att ha lite stöd för att inte ramla omkull.

2016 och 2017 var riktiga skitår för mig.... Så nu hoppas och BER jag om ett bättre 2018!

Visar lite vinterbilder från några år tillbaka när vi var i Björnriket, Vemdalen. ♥ Ååh, vad jag längtar efter att kunna åka skidor igen....

Kraam på Er och hoppas ni mår bra!
 


11 kommentarer:

 1. Vilka fantastiska bilder!
  Hoppas verkligen 2018 blir ett bättre år!
  Kram
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
  2. Hej Anette, och tack så mycket! :-)

   Kraam Therese.

   Radera
 2. Men åååå...stackars dig...fy så jobbigt att inte riktigt veta.... å det där om B12 visste jag inte. Jag äter sånna tabletter eftersom jag har brist och inte tar upp det ur maten....men tack o lov svarar jag på tabletterna...än så länge..... Att de inte gett dig injektioner tidigare.....Hoppas du blir bättre snart! Kraaaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, och tack så mycket för ditt svar! :-) Tyvärr händer det speciellt inte mycket i utredning nu heller... Hoppas dina B12-värden är bra! :-)

   Kraam Therese.

   Radera
 3. Krya på dig nu, hoppas att 2018 blir året då du blir superpigg igen!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det kan man ju hoppas! Men än så länge ser det mörkt ut... ;-)

   Kraam Therese.

   Radera
 4. Men fy, stackare det där lät inget vidare! Så jobbigt att inte veta vad det är och om det blir bättre. Men vi får hoppas att diagnoser är rätt nu och att det verkgien blir bättre! Krya på dig!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Kul att höra från dig. Javisst, här har det hänt grejer. Den nya lilla tjejen blir dessutom hela 7 månader på fredag, var tog den tiden vägen?! Inte klokt vad tiden flyger iväg. Underbara bilder du bjuder på! Hoppas du får en fortsatt fin vecka! Kram

  SvaraRadera