fredag 6 januari 2017

Mellandagsrea

Hej 2017!
Tänk, jag har inte skrivit på ett helt år... ;-)

Nu, äääntligen är vi alla friska! Jippi! Tills det är dags för skola och dagis igen. Positiva klubben, eller vad.. ha, ha! Men ärligt, för oss var 2016 ett riktigt SKITÅR! Särskilt för mig... Det började med magsjuka och slutade med magsjuka.. vilket är det värsta jag vet. Finns det något värre än kräkor?

För mig var 2016 ett ganska deppigt år... Har kommit framtill att jag inte orkar hur mycket som helst - psykiskt eller fysiskt. Jag är inte mig själv, känner inte igen mig.. Jag är liksom helt tom. Och det har blivit så på bara några veckor. Jag har börjat jobba 50% nu, efter att varit sjukskriven i 2 månader. Känns okej. Men att jobba 100% finns inte på världskartan, inte det närmsta åren som det känns nu. Jag tar 1 dag i taget, annars brukar jag vilja planera. Men inte nu. Fast EN sak har jag inplanerad i Maj, men det bestämdes innan jag började känna mig sämre.

*
*
*

Näe, nu ska jag väl försöka vara lite positivare. Hoppas ni alla haft en bra början på året! Har ni gjort några fynd på reorna? Mina barn fyller år i Februari och Mars - jag planerade det så.. ha ha. Nä, men faktiskt.... Jag sa att jag vill INTE vara höggravid på sommaren. Och det slapp jag! ;-)

Med stundande födelsedagar, för med tanke på hur snabbt tiden går så är det ju nästan dags, så är det ju perfekt att fynda presenter på mellandagsreorna!

Lillasyster fyller först.
Till hennes har jag redan köpt en kick-bike - redan i höstas faktiskt.. ;-) Jag tänkte att hon skulle få den då, men jag kände mig mer och mer sämre. Den glömdes helt enkelt bort. Men den ligger här och väntar.
Till vår lilla Frost-tok blir det lite solskydd till bilen och nya skor.

 Sen kommer Storebror.
Som jag förresten är SÅ STOLT över! Han fick gå upp på scenen och ta emot Litteraturpriset på Nobeldagen. 7 år gammal! Diplomet är inplastat, men jag ska köpa en ram och sätta upp det på väggen. Tänk, min lilla kille får stå och ta emot pris av rektorn, medan flera 100 andra elever tittar på! Han som är såå blyg! ♥

Här ser ni hans paket; lite 'snyggare' tröja som man kan ha på kalas, lego och ett gosedjur till vår Pokémon-tok!

Jag tänkte redan börja vid Jul, men det bröt jag ju... Men, hur mycket saker har inte våra barn hemma? Mina har i alla fall massor...
Så från och med i år ska jag bara köpa 3 paket var till dem vid födelsedagar och Jul. De får så mycket från alla andra släktingar. Jag och Pappan köper inte ihop, jag tycker det är lite spännande att när barnen öppnar sina paket, så blir det även en överraskning för oss båda att se vad den andra har köpt. :-)

*
*
*

Sen köpte jag två saker till mig själv också, fast jag inte fyller år. Men jag behöver faktiskt nya vinterskor. Att de är från barnavdelningen struntar jag i... ;-) Tycker att till vuxna ska det mer se snyggt ut, och det struntar jag faktiskt i. Jag vill ha varma, rejäla skor på fötterna.


En ny jacka blev det också (också från barn, ha ha!) och det behöver jag då inte. Men känner att jag vill ha något nytt och med lite mer färg. Kanske för att jag känner mig så deppig och grå nuförtiden...?

Det är inget samarbete, jag gillar bara verkligen denna sida som alla saker kommer ifrån. Lekmer heter sidan.
Och att jag fyndade nästan alla saker på rea, och även hade 10% rabatt utöver det - fick över 1200 kr i rabatt!!!
Det är inte fy skam!

*
*
*
Nej, nu ska jag kika runt hos er andra!

Kraaam Therese

1 kommentar:

  1. Hoppas verkligen att du får ett fint år i år och att det tråkiga som hände 2016 nu är överstökat. Jag blir alltid lite kluven inför ett nytt år. Lite förväntan och också oro över sånt som kan hända. Jag önskar mig bara roliga saker av 2017!
    Ha det fint i veckan!
    Kram, Ann

    SvaraRadera