onsdag 10 februari 2016

Pingisrummet

Godmorgon Onsdag!

Hoppas ni sovit bra! Själv var jag till läkaren igår och tryckte på mina onda fibro-punkter, så jag har haft värk heela natten och känner mig som en robot idag.. ;-) Magen är något bättre, så nu ska jag försöka tänka positivt!

I Lördags efter frukost skjutsade jag hem Storebror & Lillasyster hem till deras mormor. Jag och Pappan skulle nämligen ha en rensar-dag. Magen var ju dålig även då, så det var skönt att jag klarade av bilresan dit och hem, ha ha!

Vi har 4 rum i källaren, tvättstuga, en gammal dusch, en skrubb och en matkällare. Det största rummet, som tidigare varit garage, kallar vi för pingisrummet. Helt enkelt, för att det stod ett pingisbord där när vi kikade på huset och som vi sedan fick behålla.

Gillar Ni att spela pingis?
Jag älskar att spela pingis! Gjorde det ofta på rasterna på högstadiet. Rundpingis är extra roligt! :-)

Där har vi mest ''lassat'' in saker vi inte vet vart det ska vara. Det mesta är mina leksaker som jag hade som liten - My Little Ponys, en himla massa hästar, hus, slott, kläder... En riktig samlare! ;-)

Eftersom vi snart ska dränera (vi får besök idag faktiskt, av ett företag som ska ge offert - Spännande!!) så kommer minst 1 vägg därinne att rivas ut. Då är det skönt att redan ha allt sorterat.

FÖRE:
 Ha ha, det är inge riktiga bananer. De hör till ett spel som ligger under Coop-påsen! ;-)

EFTER:
Nu blev det plötsligt ett väldigt eko därinne.. ;-) Den blåa baljan med saker uppe på ska skänkas. Ska försöka hitta på något företag, organisation eller liknande som kan hämta.

Måste få visa något sött också!
Har ni sett liknande förut? :-) Vet ni vad det är?
Svar kommer i mitt nästa inlägg, hi hi!

Kram på Er!

11 kommentarer:

 1. Spelade alltid pingis när jag var yngre!

  SvaraRadera
 2. Söta pippin, tror det är domherrar jag =)
  Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nog är det en domherre. Men det var just varför de sitter i källaren jag undrade om någon visste! :-) Fortsättning följer.. ;-)

   Radera
 3. Så skönt när man fixar till. Pingisrum måste vara toppen att ha. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är stort och luftigt därnere.. Barnen cyklar runt och sambon funderar på att testa sina inlines, ha ha!

   Radera
 4. Skönt att rensa! Hoppas ni fick en bra offert på dräneringsarbetet. Håller tummarna för att magen ska ordna upp sig snart. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska kolla med andra företag också.. men jag gissar att det blir ungefär lika pris.

   Radera
 5. Tack så mycket. Den randiga tapeten i köket är grå :)

  SvaraRadera
 6. Svar: Jaha vad kul! Jag är 179cm lång så ja, jag är väldigt lång haha! Självklart spelar åldern lite roll då oftast unga ansikten synas överallt men det är aldrig försent för att testa!

  SvaraRadera