måndag 8 februari 2016

H&M Basics

Go' kväll!

Har sett att många bloggare skrivit om basplagg. Förra veckan hade H&M 15% på massor av plagg - bland annat sina Basics.

Jag gjorde en hel del fynd. Samtliga plagg nedanför har jag nu hemma och ska tvättas före användning!
Jag tvättar ALLTID alla plagg innan de används.

Hur gör ni?
Tvättar allt? Inget? Något?
Bilder från hm.se

Hur mår ni annars?

Jag trodde att jag var på bättringsväg.. visst, magen har strulat men inte alls som början och mitten på förra veckan. Så jag tänkte ''äntligen får jag komma hemifrån och jobba igen''

Jo tjeeena! I natt kl 02 vaknade jag av magknip... gick på toa och det var som att sätta en vattenkran på max (ursäkta infon!)... Jaha.. bara att meddela chefen att jag blir fortsatt hemma. Det var 4 stycken sjuka, så det var lite kris idag hörde jag. Usch vad man får dåligt samvete då! :-(I alla fall, så ringde jag familjeläkarna och fick en tid. Fick lämna lite prover så vi får se vad det visar. Fick även tabletter som ska hjälpa magen lite. Får hoppas de hjälper. Blev sjukskriven veckan ut och blir jag inte bättre till nästa vecka så tyckte han jag skulle till Västerås lasarett och träffa någon på kirurgmottagningen, röntga magen med kontrastvätska.. Han tror att jag kanske har ett sår på tarmen..?  Kanske skulle jag behöva gastroskopi och koloskopi också - vilket jag gjort förut, och gastron är HEMSK!
 Hua... håller tummarna att jag slipper!

Fast jag inte är den piggaste, så måste jag till Västerås imorgon på läkarbesök. Hoppas jag kan hålla mig på vägen dit... ;-)

Kram och Go'natt!

10 kommentarer:

 1. Hu så trist med magen din...
  Hoppas det går bra hos läkaren imorgon.. o framförallt resan dit kanske..;)
  Skämt åsido, det är inget kul alls... Hoppas verkligen du får hjälp snart!
  Ta hand om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Men så tråkigt med din mage. Så bra att de gör ordentliga undersökningar.
  Krya på dig! Kram

  SvaraRadera
 3. Jobbigt att aldrig få bli frisk. Nej jag tvättar aldrig nya kläder innan användning. Gillar den där "nya" känslan. Kraaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är precis tvärtom, jag gillar inte lukten av nya kläder. Det luktar kemiskt, tycker jag. Så allt tvättas - även strumpor/sockor.. :-)

   Radera
 4. Perfekt med baskläder. Jag tvättar en del kläder innan men inte alla. Hoppas du kryar på dig snabbt så du sliper sjukhuset. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och extra roligt är det ju när man får rabatt på plaggen! :-)

   Radera
 5. Svar: Helt ärligt så skrev jag inte ner receptet någonstans utan tog bara något från nätet! Använder lite olika varje gång haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, okej. Då får jag testa mig fram. :-)

   Radera