lördag 7 februari 2015

19 små stapplande steg

God dag! 

Nu var det länge sedan jag skrev. Lika länge sedan var det när jag läste runt i andras bloggar... Tiden räcker liksom inte till. Pappan i familjen renoverar lillasysterns rum, den tid som han inte är på jobbet. Jag lämnar och hämtar barn på dagis, lagar mat, städar, tvättar, skottar bort ENORMA snömängder som kommit! HERREGUD vad snö vi fått! ♥ Så otroligt mysigt och vackert, men sen kommer plusgraderna, och allt går från fjäderlätt till blytungt.. Bra träning, men aj, aj för den redan onda ryggen... ;-)

Lillasystern i familjen går för fullt nu. Förra helgen tog hon som mest 7 sammanhängande steg själv. Några dagar sedan blev det 19 steg - fick det på film också. YES! :-)
Nu går hon mest hela tiden, det är nästan som att hon glömt hur man gör när man kryper! Kan inte fatta att hon om någon vecka blir hela 1 år.. vart har det året tagit vägen?? Var jag inte nyss inne på förlossningen? Så nu har jag köpt skor till den lilla damen.. ♥
Förra helgen var jag och pappan på konsert! Amaranthe är mitt favoritband. Det är för ''snäll'' musik för honom som gillar dödsmetall. Men han offrade sig för min skull.. ;-) Storebror blev kvar i staden och sov över hos stora fastern, medan lillasyster var kvar här hemma med farmor och lilla fastern.

 Tänk vad snyggt man kan göra med silvertejp!
Har Ni hört dem? Amaranthe alltså? Den kvinnliga sångerska Elize Ryd ska vara med i Melodifestivalen ikväll.. Heja, Heja!
 En till orkidée har vi fått också... Blir spännande att se hur länge den har blommor... ;-)

2 kommentarer:

  1. Så roligt att lilla Madame börjat gå. Nu öppnar sig en ny värld för hela femiljen. Tänk så mycket som ska upplevas, testas och läras. Tänk första stegen på mjuk gräsmatta och maskrosfläckar på klänningen, fniss, kunde inte låta bli. Maskrosor är verkligen ett ogräs, särskilt när man bor på landet. Har gett upp bekämpningen. Känns liksom helt meningslöst när man bor mellan hagarna.
    Ha det så gott
    Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Ja, maskrosor är inte lätta att ta kål på... :-)

    SvaraRadera