onsdag 17 september 2014

Måla krukor

 Så här såg krukorna ut först - inte mycket för världen.
 


Sen blev det lite slipande & putsande.

Till sist blev de vita! Här ska jag ha lite höstblommor, är det tänkt.

Köket har genomgått en förändring också. ''Ön'', som syns på bilden är nu borta. Kyl & frys står nu alldeles till vänster på denna bild. När det var dags för tippen så fick jag syn på två trälådor, frågade Pappan i huset om han tänkt slänga de.... Fast riktigt så blev det inte. ;-) Jag tog hand om de och ska slipa och måla. Men frågan är: vitt eller ljusgrått?



onsdag 10 september 2014

Rabatter med vårlökar

Nu är ÄNTLIGEN ena rabatten klar! Undrar hur många 100 kg rötter jag grävt upp egentligen? Och sten.. typ en hel grusplan har jag nog tagit bort ur jorden, ha ha!

Så idag har jag och storebror satt lite vårlökar. Tulpaner och kirgislök. Det ska bli spännande att se i vår sedan hur blommorna hamnat, storebror blandade hej vilt! ♥

Ner med lite lökar...

 tillplattat och klart...
 och sedan vatten.
På muren ser man en liten del av alla stenar som rensats bort.
 En MASSA vatten!
Den ''vita'' krukan i bakgrunden återkommer jag till en annan gång! ;-)
 Högra sidan påbörjad!
''Svärmor'' har slitit idag, med stora och tunga rötter. Dessa berberis alltså.. de är vackra, men deras rötter gillar jag inte! :-D

tisdag 9 september 2014

Tapeter

Nu har vi tapeter i två rum - vårt, och i vardagsrummet! Snart kommer vi även ha golv... Jag som inte är med och gör så mycket, tycker det är så kul att komma dit och se vilken skillnad det blir! :-)



 Dåliga bilder, som vanligt tyvärr... Men sovrummet är grönt.
Och vardagsrummet är ljusbrunt, typ... ljus kanel heter färgen. Eller för er som dricker kaffe - cafe au lait, typ... :-)